Acht Nederlanders pokeren dag 2 EPT Kopenhagen

Discussion in 'Online Poker Spelen' started by Mike, Feb 26, 2011.

Guts Casino
 1. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  KOPENHAGEN - Altijd zijn er wel een paar Nederlandse pokerspelers die op een toernooi van de European Poker Tour uit de startblokken schieten, om op dag 2 met een grote stapel chips terug te komen. In Kopenhagen is dit niet het geval. Acht Nederlanders begonnen vandaag aan dag 2, maar de beste Nederlander Patrick van Dijk had maar 53.700 chips.

  Het kan te maken hebben met het sterke spelersveld. "Er zitten hier geen makkelijke tafeltjes tussen", vertelde Paul Berende (foto) gisteren al in Kopenhagen. Online kanon Johan van Til deelt zijn mening: "Natuurlijk zijn er altijd een paar mindere bij, maar over het algemeen zitten hier heel veel goede spelers." Berende kon vandaag al snel zijn spullen pakken, toen zijn paartje koningen het verloor van een paar azen. Zijn reactie: "Nu ben ik voor tien minuten pokeren mijn bed uitgekomen. Ik ga maar weer terug naar mijn kamer."

  2 miljoen
  De Nederlandse hoop is nu gevestigd op Johan van Til, Bjorn Verbakel, Tom Heltzel en Mick Noya. Van Til staat bekend als een van de beste online pokerspelers, die live nog geen grote prijzen heeft gepakt, terwijl iedereen dat wel had verwacht. De overgebleven Nederlanders spelen nog voor een prijzenpot van twee miljoen euro, waarvan een kleine half miljoen naar de winnaar gaat.
   
  Last edited: May 14, 2014

Captain Cooks