African Simba™ | De nieuwe Novomatic Video Slot met 243 speellijnen

Discussion in 'Online Casino Speelautomaten' started by Ellis, Jun 5, 2012.

20 Free Spins on Avalon
 1. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Win Gratis Spin en Verdriedubbel je Winst bij de African Simba Gokkast

  Houd je van Gokkasten van de software Novomatic dan is de African Simba er eentje die zeker aan te raden is om te spelen.
  Het is namelijk een erg leuk spel met een wilden dieren thema. Waarbij er een berg spins te winnen zijn.

  Daarnaast zijn er maar liefst 243 manieren om te winnen. Je kunt de winlijnen verminderen door Bet Multiplier aan te passen. Zo kun je dus met 81, 27, 9 en 3 winlijnen spelen
  waarbij je dus speelt met een inzet van maar 2 cent. Wanneer je met alle lijnen zou spelen, dan kost je dat 50 cent per draai.

  De winsten bij African Simba tellen van links naar rechts en vind je de inzet van 50 cent te laag dan kun je deze aanpassen door de knoppen Base bet te gebruiken.
  Daarmee kan je de inzet aanzienlijk verhogen. Wat je winst ook zou kunnen verhogen is de gamble optie waarbij je de winst kunt verdubbelen door het spelen van een bonus spelletje.
  Je kunt meerdere keren achter elkaar spelen zodat je dus steeds weer kunt verdubbelen.

  [​IMG]

  Klik je na winst op de knop “Gamble”dan start er een spelletje met kaarten waarbij jij de goede moet voorspellen. Raad je de goede kleur dan verdubbel je de winst.
  Maar let op wanneer je foutief kiest. Dan verlies je je winst en word het normale spel hervat.

  African Simba Slot Symbolen

  Dit zijn de symbolen die je tegen kunt komen bij dit spel: Giraffe, Leeuw (wild), Stier, Stokstaartje, Vulkaan (Scatter), Flamingo, A, K, Q, J, 10 en 9. Wanneer je een bepaalde
  lijn hebt met daar tussen door een Leeuw dan vervangt deze het desbetreffende symbool. Dit geld trouwens alleen voor alle symbolen die niets bijzonders met zich mee brengen.
  Het scatter symbool word door deze joker dus niet vervangen.

  [​IMG]

  African Simba Vrijspelen

  De plaatjes met daarop een vulkaan zijn zoals je al zag de scatters en geven bij 3 stuks 12 gratis spins. Het mooie aan de gratis spins is dat alle winnende combinaties worden verdubbeld met
  drie keer. Zeker wanneer je hoge combinaties hebt dan is dat natuurlijk mooi. Ook zijn er retriggers te verdienen wanneer je weer drie keer de scatters te pakken hebt.
  Stargames bied je de mogelijkheid de African Simba te spelen voor geld maar er is ook een optie voor stars te spelen.
   
  Last edited: Jan 4, 2016
  2 people like this.

Captain Cooks