Back to school Actie BingoCams - Sept, 2014

Discussion in 'Internet Bingo Sites' started by Ellis, Sep 16, 2014.

20 Free Spins on Avalon
 1. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Doen mee aan de BingoCams Back to School maand!

  Bij BingoCams hebben ze tot aan het einde van September, nog steeds de Back to school Maand. Dit is een speciaal evenement, waarbij je kans maakt op prachtige prijzen.
  Er is voor meer dan €11.000 aan prijzen te winnen, met mega jackpots van 2x €1000 en 1x €3000 in de gratis finale op 1 oktober 2014.

  [​IMG]

  Wat moet je doen om kans te maken.

  Om kans te maken op deze prijzen en een finale plek, moet je zorgen dat je in de top 200 zit van het leaderbord. Dit kun je door mee te doen aan de Schoolyard Jack bingo Kamer, waar
  je de hoogste Full House moet hebben gehad. Je mag meedoen aan dit toernooi, als je in de laatste 14 dagen minimaal 10 euro hebt gestort. De kosten zijn €0,10 per kaartje waarvan
  je er maximaal max 32 van mag kopen. Ook krijg je er nog eens 8 als extra bonus er bovenop.

  Deze bingo kamer is geopend op maandag - woensdag en vrijdag om 20:00 uur in de gehele maand september. Wist je dat er ook 5x €100 cash te winnen is in deze speciale toernooien.
  Nog meer redenen dus om mee te doen en de kaart prijzen zijn werkelijk een lachertje. Wanneer je de top 200 van het leaderboard hebt bereikt dan heb je een exclusieve plek in de gratis
  Back to School finale welke op woensdag 1 oktober is om 20:00 uur. Dit is uiteraard in de Back to School bingo kamer.

  Wil je meer weten over dit geweldige bingo evenement, bezoek dan de website van BingoCams. Daar kun je naast deze promotie, nog meer leuke acties om aan mee te doen.

  [​IMG]
   
  Kotsy and Mike like this.
 2. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  Genoeg redenen om te gaat bingo spelen bij BingoCams! Als je nog geen speler bent bij ze dan krijg je 5 Euro gratis na je aanmeldig!
   

Captain Cooks