Bingocams Laser & Jump Festival 2015

Discussion in 'Internet Bingo Sites' started by Ellis, Jul 8, 2015.

20 Free Spins on Avalon
 1. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Doe mee aan de Free Jackpot Evenementen bij BingoCams!

  Ik weet niet of jij de email al hebt ontvangen van Bingocams maar daarin staat weer een aantal leuke promoties en toernooien speciaal voor de zomer.
  Hieronder heb ik wat meer informatie geplaatst zodat je een klein overzichtje hebt.

  [​IMG]

  The Free Jackpot

  Vanaf volgende week op 13 juli zal de free jackpot van start gaan die dus elke Maandag weer terug zal komen. In deze gratis jackpot toernooi voor de spelers die de laatste dagen
  een full house hebben gehad in de Jumping Jackpot kamer of de Laser Jackpot Kamer. Je maakt op prijzen die variëren tussen de 50 en 100 euro.

  Laser & Jump festival

  Naast de free jackpot is er natuurlijk ook nog het Laser & Jump festival waar je misschien in de voorgaande nieuwsbrieven over hebt gelezen. Zo maken alle full house winnaars
  in de Jumping en Laser jackpot wekelijks gratis kans op een gedeelde jackpot van €200 en maken alle jackpot winnaars in een giga finale op 4 september kans op €1000, €2500 en €5000!
  OP de website van Bingocams vind je het complete festival agenda met alle data's wanneer de Laser en Jumping Jackpot evenementen.

  Golden Key Winnaars

  Zoals je misschien ook wel weet is het verzamelen van sleutels voor het finale golden key toernooi. Het is er spannend aan toe gegaan en de winnaars van de finale zijn bekend!
  Speler jootje67 en hallow554 pakten €10050 en speler lieske1967 ging er vandoor met de hoofdprijs van maar liefst €30050!

  Bezoek BingoCams nu en Claim €5 gratis voor nieuwe spelers

  [​IMG]
   
  Mike and Marina like this.
 2. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  Thanks Ellis voor de update!
   

Captain Cooks