BingoCams Pink Festival 2015

Discussion in 'Internet Bingo Sites' started by Ellis, Jul 28, 2015.

Free Spins - Vera&John Casino
 1. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Doe mee aan het BingoCams Pink Festival en Win!

  Als je graag Bingo speelt bij Bingocams dan hebben ze vanaf 1 Augustus 2015 een hele leuke promotie voor alle bestaande spelers klaarstaan. Ik zou deze datum
  maar in je agenda gaan zetten want dit mag je echt niet missen hoor.

  [​IMG]

  Bij het Pick Festival de promotie waar het over gaat, draait het allemaal om het live win moment die we allemaal wel kennen. Bingocams is daar uiteraard bekend mee geworden. Bij het
  live bingo moment gaat het om het bingo spelen via de webcam. Zo kun je dus reacties van anderen bekijken, wanneer deze gewonnen hebben maar ook van jezelf terug kijken.
  Er zijn evenementen zoals deze, waarbij je dus een prijs kunt winnen.

  [​IMG]

  Er zijn de hele dag door verschillende Pink bingo kamers geopend waarbij je kunt gaan spelen met de webcam aan. Er is wel een voorwaarde! Je moet gekleed zijn in het roze.
  Nee niet helemaal al mag dat natuurlijk wel. Maar misschien heb je wel iets in het roze? Afijn er zijn bijzonder mooie prijzen te winnen zoals een roze bidon.

  Er is ook een avatar competitie. Laat je roze kant zien onder het bingo spelen of maak wat van je schermafbeelding/avatar tussen 9.00 en 00.00 uur.
  Eerste prijs die de leukste avatar heeft of live win moment wint €100 echt geld!

  Je kunt meer informatie vinden op de website van Bingocams en nogmaals deze actie gaat van start op 1 Augustus, 2015 en is voor bestaande spelers. Heb je dus nog
  niet eerder gespeeld bij Bingocams? Maak dan vandaag nog een account aan en claim 200% Bonus plus een registratie bonus van €5 gratis.

  Speel nu bij BingoCams en Ontvang €5 Gratis Bonus
   
  Marina and Mike like this.
 2. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  Zeker weer de moeite waard!
   

Captain Cooks