Bingocams Progressieve Jackpot Kamers

Discussion in 'Internet Bingo Sites' started by Ellis, Jan 22, 2016.

Guts Casino
 1. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Bingocams is natuurlijk een van de allerleukste Online Bingo sites waarbij je naar harten lust Bingo kan spelen.

  Dit alles is natuurlijk uiterst gezellig want je kunt met heel veel mensen tegelijkertijd bingo spelen waarbij je natuurlijk hele leuke prijzen kunt winnen.
  Je hebt natuurlijk gewone bingo kamers waarbij je kans maakt op vele kleine prijsjes. Je hebt bijvoorbeeld de Pre Buy jackpot, Laser en Jumping Jackpot of de Cash pots.
  Maar er zijn ook Bingo zalen waarbij je kans maakt op een progressieve Jackpot die starten vanaf een bedrag van €1000 euro.

  Bij Bingocams heb je dus twee verschillende soorten prijzenpotten. Je hebt dus de kamer jackpots en The Big Bang Progressive. Hieronder vind je een klein over
  zicht van de verschillende jackpots die er te winnen zijn en waarbij het dus echt waard is om eens mee te gaan spelen om kans te maken.

  [​IMG]

  Big Bang Progressive Jackpot

  De Big Bang zorgt natuurlijk voor het grote geld, want deze start vanaf €1000 en kan door klimmen naar ongekende hoogtes. Het is dus de aller grootse prijs die je kunt winnen.
  Momenteel staat deze op een bedrag van €2779.04. Je maakt kans op het winnen van de Jackpot wanneer je speelt in de 90 Ball Bingo zalen en waarbij je een full house te pakken
  weet te krijgen van 32 getallen. Of je speelt in de 75 ball bingo zalen waarbij je een volle kaart krijgt met daarop 42 getallen.

  Er zit wel een kleine maar aan verbonden, want je moet om kans te maken op het winnen van deze jackpot een storting maken van minimaal €5 eens in de drie maanden.
  Je vind op de website een leuk overzicht van spelers die al eens deze Jackpot hebben gewonnen.

  Bubble Gum Jackpot

  Nog eentje die we zeker niet moeten vergeten is de Bubble Gum Prijzen pot welke gewonnen kan worden in de 90 ball bingo kamer dat open is vanaf 15.00 uur.
  De ticket prijs is maar 10 cent waarbij je een maximum mag aanschaffen van 20 stuks. Om kans te maken op deze Bubble Gum Jackpot moet je tijdens het spelen in deze
  kamer een Full House te pakken te krijgen in minder dan 40 ballen.

  [​IMG]

  The Happynezz Jackpot

  Hier worden we natuurlijk blij van want de The Happynezz Jackpot kleurt een lach op je gezicht. Je maakt kans op het winnen van deze jackpot in The Happynezz Bingo zaal,
  waarbij je wederom een Full House moet zien te krijgen als je dit in minder dan 40 ballen hebt. Doordat de kaarten van deze Kamers zo laag zijn (10 cent) is het natuurlijk
  een geweldige bedrag wat je kan winnen. Momenteel staat de The Happynezz op €111.37

  BlingBling

  In de speciale BlingBling kamer maak je kans op de Jackpot wanneer je een Full House hebt in minder dan 40 ballen. Dat lijkt moeilijk maar tocht echt mogelijk.
  Het is er altijd super gezellig en de chatmasters maken er bij Bingocams een echt feest van.
   

Captain Cooks