Blunder 'Bookies' met Brexit

Discussion in 'Internet Gokken Informatie Forum' started by Ellis, Jul 1, 2016.

20 Free Spins on Avalon
 1. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Het was spannend in juni 2016, want het ging er natuurlijk om of het Verenigd Koninkrijk (UK) en Noord Ierland lid of geen lid zou blijven bij de Europese Unie.
  Op 23 Juni, 2016 omstreeks 23.00 uur Nederlandse tijd waren de Referendum stembussen dan ook gesloten waarna de stemmen werden geteld.


  Sommige hadden twijfels over wat de uitkomst zou worden, andere waren standvastig net als de Bookies die ook wel de Bookmakers worden genoemd.
  Deze hadden hun odds en quota’s al klaar liggen en wisten dan ook bijna zeker dat Engeland bij de Europese Unie zou blijven.

  De opkomst kwa stemgedrag, was zo’n 70%, eigenlijk nog te weinig maar altijd nog beter dan de normale opkomst. Nu was de opkomst in getallen zo’n 46,49 miljoen en bij de Britse Parlement verkiezingen
  46,35 miljoen. De eerste peilingen kwamen binnen en op dat moment stond 52% van de stemmen om te blijven en 48% voor vertrek. Als de Britten zouden blijven dan zou dat winst zijn voor David Cameron de
  Premier. Maar het stond vast dat als het negatief zou uitpakken dat hij zou vertrekken. Met een verschil van 1,2 miljoen stemmen hebben de Britten gekozen voor een exit.

  Die dag zal voor velen het geheugen gegrift staan. Het nieuws stond er bol van en vele mensen werden wakker met het gekke nieuws op de Radio over “Brexit”!
  Mensen lachte, Mensen huilde, veel mensen waren boos en verward. Ook premier Cameron, die al snel volgende met een persconferentie waarin hij zijn aftreden officieel melde.
  Londen ligt momenteel op zijn gat en heeft heel snel leiderschap nodig.

  The Bookies

  Wie ook verward waren, dat waren diegene die de Bookmakers geloofde en veel geld hadden ingezet in de hoop er een slaatje mee uit te slaan. Voor de eerste keer in de geschiedenis van het
  Politieke stemmen hadden de Bookmakers het fout en dan ook echt grof fout! Dit werd ook beaamd door Eric Konings van ESSA een vereniging voor Europese Wedkantoren.

  [​IMG]

  Alle grote namen zoals Betfair, William Hill hadden het allemaal mis. Bij Betfair werd er voor zo’n £104 miljoen (€128 miljoen) ingezet . Mensen hebben veel geld verloren zoals een Gokker uit Loden
  die £100.000 pond verloor. Daarnaast was er een vrouw die £27.500 won door in te kiezen voor Brexit. Dit jaar kan er ingezet gaan worden op de mogelijke opvolger. Oud Burgemeester
  Boris Johnson is favoriet, waarbij de odds momenteel staan op 4 tegen 6.

  Wat de Brexit zal gaan inhouden voor Groot Brittannië is nog onduidelijk en een kwestie van tijd. Er word gehoopt dat het niet als een kaartenhuis zal gaan omvallen, waarbij er meerdere landen
  zullen gaan volgen. De Engelse hebben voor zichzelf gekozen, en willen geen Brussel meer. In ieder geval mogen ze wel toegang blijven houden tot de Europese Markt, waar men heel even voor vreesde.

  Boris Johnson ook lid en bondgenoot Cameron, van de Conservatieve Partij melde dat er geen vrees moet zijn voor de Britse Economie.
  Het is een kwestie van tijd, en we zullen moeten zien hoe het allemaal zal gaat lopen.
   

Uptown Aces Casino