Gratis €25 voor €25 Storting bij Neder Sport

Discussion in 'Online Gokken - Promoties - NL' started by Mike, Apr 6, 2013.

Play Book of RA Online
 1. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  Registreer je nu op Nederbet en ontvang bij een storting van €25 gratis nog eens €25 extra op je account.
  Eigenlijk zet je dus voor niets in met kans op nog meer prijzen en ontvang je daar ook nog eens €25 bonus bovenop.
  Zorg dat je deze bonus aanklikt voordat je je storting doet!

  Speel dit weekend bijvoorbeeld LIVE mee met Ajax - Heracles, Manchester United – Manchester City en AS Roma – Lazio Roma!


  Maandag 21:00 Manchester United – Manchester City. De Kraker van de Week!
  Manchester United kan de titel niet meer ontgaan. De voorsprong op achtervolger en stadgenoot Manchester City is dermate groot dat alleen de vraag nog rest wanneer de titel officieel gevierd kan worden. Mancini wilt in de onderlinge ontmoeting bewijzen dat de stand op de ranglijst “niet klopt”. Wat kan Manchester City uit op Old Trafford tegen de aankomende kampioen? Kan Robin van Persie eindelijk weer een treffer bijschrijven aan zijn doelpuntentotaal of blijft hij opnieuw droog staan? De thuisploeg is in ieder geval bij Nederbet de favoriet.

  Zondag 16:30 Ajax – Heracles.
  Ajax lijkt de beste papieren te hebben in de strijd om de landstitel. Waar PSV en Feyenoord steekjes lieten vallen wonnen de Amsterdammers wel. Aankomende zondag moet de ploeg het in eigen huis opnemen tegen Heracles en in de ArenA verliezen de Ajacieden zelden. De ploeg uit Almelo is op jacht naar een plek in de play-offs en kan de punten ook goed gebruiken. Kan Heracles een punt pakken in Amsterdam of gaat de aanvallend ingestelde ploeg ten onder aan haar eigen tactiek?

  Maandag 20:45 AS Roma – Lazio Roma.
  In Italië staat de stadsderby in Rome op het programma. Beide ploegen presteren wisselvallig en bezetten respectievelijk de 7e en 6e plaats op de ranglijst. Mocht AS Roma winnen dan gaat het over Lazio heen en dus staat er veel op het spel in deze prestigestrijd. Lazio acteert ook nog in Europa en heeft daarin een zware wedstrijd tegen Fenerbahce achter de rug. Een voordeel voor de thuisploeg. Gaat de ploeg waar de levende clublegende Totti nog altijd belangrijk
   
  Last edited: Jan 28, 2015

Uptown Aces Casino