Inbraakgolf Horeca Groningen

Discussion in 'Internet Gokken Informatie Forum' started by Mike, Jan 25, 2011.

20 Free Spins on Avalon
 1. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  MKB-Noord maakt zich grote zorgen over de golf aan bedrijfsinbraken in Groningen. Sinds eind november zijn tientallen cafés, winkel en andere bedrijven bezocht door criminelen.

  Dit weekend was het raak in een restaurant in Haren, een café in Delfzijl en een tabakszaak in Groningen. Voor de inbraak in het Harener restaurant zijn twee verdachten opgepakt. De kluis van het bedrijf zat al in de achterbak van de mannen.

  Naar aanleiding van een artikel in Dagblad van het Noorden afgelopen zaterdag over de inbraakgolf, zijn veel reacties bij de krant binnengekomen. Ook MKB-Noord heeft vele mails ontvangen van geplaagde bedrijven.

  “De inbraken baren ons zorgen. We roepen getroffen bedrijven op om altijd naar de politie te stappen. Ook als er sprake is van een poging”, zegt Ron van Gent van MKB-Noord. Van Gent adviseert bedrijven te investeren in cameratoezicht en geen geld achter te laten in panden.

  De politie onderzoekt of er een verband is tussen de inbraken, waarbij de buit uiteenloopt van de inhoud van gokkasten tot met tienduizenden euro’s gevulde kluizen.

  Bron: Dagblad van het Noorden
   
  Last edited: May 16, 2014

Uptown Aces Casino