Johan van Til eenzame Nederlander in Kopenhagen

Discussion in 'Online Poker Spelen' started by Mike, Feb 26, 2011.

Guts Casino
 1. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  KOPENHAGEN - Johan van Til is een eenzame strijder geworden in een Scandinavisch slagveld. Zo kan de situatie op dag 3 in de Deense hoofdstad tijdens de European Poker Tour wel beschreven worden. Zes Nederlanders werden op woensdag uitgeschakeld, eentje kwam er niet opdagen en toen bleef het online pokerkanon uit Groningen als enige over.

  Johan 'busto_soon' van Til mag zichzelf in ieder geval het predikaat 'Beste Nederlander' opspelden, maar veel plezier zal het hem niet schenken. De pokerspeler, die zich online voor ontelbaar veel EPT's heeft gekwalificeerd, is op zoek naar een groot succes in een live toernooi en ondanks zijn grote pokertalent wil het in de live toernooien maar niet lukken voor de Groninger.

  Hoofdprijs
  Op dag 3 heeft Van Til minder chips dan gemiddeld en zal het moeilijk worden om de laatste 24 spelers te bereiken en kans te maken op de hoofdprijs van een half miljoen euro.
  Alle Nederlanders werden woensdag achter elkaar uitgeschakeld. Paul Berende was de eerste, toen volgde Joel Perquin en Patrick van Dijk. Tom Heltzel hield het nog het langste vol, maar uiteindelijk moest hij 's avonds afhaken. Rachid Choukri, die aan het begin van de EPT nog voor de camera's vertelde weinig vrees te hebben voor de agressief spelende Scandinaviërs, kwam niet opdagen.

  Zoek
  Hij vertelde al na dag 1a terug te vliegen naar Nederland om privéredenen, maar blijkbaar lukte het niet meer om terug te keren naar Kopenhagen. Pas 's middags werd de zoekactie gestaakt, toen de toernooidirecteur van de EPT Choukri telefonisch gesproken had.
   
  Last edited: May 14, 2014

Captain Cooks