Maak je klaar voor de Big Money Zondagen

Discussion in 'Online Poker Spelen' started by Ellis, Oct 31, 2009.

$10 Free at Slots Capital
  1. Ellis

    Ellis Well-Known Member


    Met meer dan $1 miljoen voor het oprapen in gecombineerde garanties elke
    zondag, is er nooit eerder een betere reden geweest om het weekend te eindigen
    met het spelen bij

    Speel voor jouw deel van de meer dan $1 miljoen gegarandeerde prijzenpot
    op Big Money Zondagen door te spelen in deze geweldige evenementen:

    •The Sunday Brawl – Het gevecht begint om 14:00 ET (19:00 GMT) waar je
    kunt spelen voor Knockout Bounties en jouw deel van $350 duizend in
    gegarandeerd prijzengeld

    •The $750K Guarantee* - Neem plaats in ons grootste wekelijkse garantie toernooi,
    het begint om 18:00 ET (23:00 GMT)

    •The Sunday Mulligan – Neem nog een laatste keer plaats in ons populaire $200
    duizend Garantie om 19:05 ET (00:05 GMT).
    Satellieten voor al deze evenementen – en onze andere populaire Garantie toernooien
    lopen nu vanaf slechts $2 + $.25 of 50 Full Tilt Points.

    Begin vandaag met spelen en zie zelf waarom Zondagen big money dagen zijn bij
    Full Tilt Poker.

    *Een Zondag per maand zal de $750 duizend Zondag Garantie vervangen worden
    door de $500+$35 $1M Maandelijkse Garantie.

     
    Last edited by a moderator: May 14, 2014
Quasar Gaming