Magic 27 Speelautomaat van Novomatic

Discussion in 'Online Casino Speelautomaten' started by Mike, Jun 15, 2015.

Play Book of RA Online
 1. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  Magic 27 Gokkast Van Novomatic Online Spelen bij StarGames Slots

  Novomatic weet ons altijd weer te verassen met een nieuwe gokkast. Deze keer is er een bijzondere speelautomaat uit en het gaat om de Magic 27 Gokkast. De naam van de gokkast geeft het eigenlijk al aan.
  De gokkast heeft 27 betaallijnen en betaald dus op alle mogelijke manieren de prijzen uit. Het is een simpele speelautomaat om te spelen maar de prijzen kunnen gigantisch zijn wat hij uitbetaald.
  Kleinste inzet om op deze gokkast te kunnen spelen is 40 Cent. Je kan de inzet verhogen tot een hoogte van 50 Euro per draai voor de spelers die van hoge inzetten houden.

  [​IMG]

  De symbolen van de Magic 27 Speelautomaat zijn Kers, Sinaasappel, Citroen, Pruim, Meloen, Seven, Joker, Bell, Druif, en Magic 27 Symbool.
  De joker telt voor alle symbool en ook voor de Magic 27 Symbool. Bij 3 Magic 27 symbolen kan je een mystery winst winnen van minimaal 1000 munten tot een max. van 4000.
  Je wint dus minimaal 25 keer je inzet tot een max. van 100 keer je inzet. De maximale winst per spel is 20.000 munten door je winsten ook te gokken via de Gamble Spel.

  Speel nu de Magic 27 Gokkast bij Stargames of kies uit één van de andere 135 spellen.
   
  Ellis and Marina like this.

Captain Cooks