Marilyn's Diamonds en Marilyn's Diamonds Deluxe Online Gokkasten

Discussion in 'Online Gokken - Promoties - NL' started by Ellis, Jan 18, 2013.

20 Free Spins on Avalon
 1. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Sinds enige tijd zijn er bij Stargames casino, de Marilyn's Diamonds en Marilyn's Diamonds Deluxe Online gokkasten beschikbaar. “Diamonds are a Girls Best Friend” zoals het icoon dat zo mooi kon zingen. En zo vind je dat ook terug in deze Online Novomatic Slot. Echt een herbeleving uit Marilyn's tijd. Hier volgt een kort verslag van de Marilyn's Diamonds en de Deluxe versie van deze Gokkast:

  [​IMG]

  Ik moet er meteen maar even bij zeggen, dat er eigenlijk weinig verschil zit, tussen de Marilyn's Diamonds en de Deluxe Online gokkast. De Deluxe versie is zoals het woord het al zegt, iets luxer en moderner. Dus net wat mooiere grafische effecten, en uitbetalingen zijn net wat hoger. Verder zit er tussen de Marilyn's Diamonds en Marilyn's Diamonds Deluxe slot verder geen verschil.

  Als je gaat spelen op de Marilyn’s Diamonds slot zal je al snel merken, dat het een erg leuke online gokkast is en net eventjes iets anders. De rollen in de Marilyn’s Diamonds Gokkast rollen niet, maar de symbolen vallen elke keer in een vakje. Zodra je dan een winnende combinatie valt, gaan deze symbolen weg, en vallen er weer andere symbolen in de weggevallen vakjes. Als je dan weer een winnende combinatie hebt, vallen deze weer weg. Net zolang tot dat je geen winnende combinatie hebt.

  Dit heet, de Reel Refill Eigenschap.

  [​IMG]

  Qua symbolen, en hoe kan het ook anders zijn er veel verschillende Diamanten te zien. Zoals gele, rode en blauwe. Verder heb je op allebei de varianten van de Marilyn’s Diamonds geen leuk bonusspel, en kun je ook geen gratis spins winnen. Dat vind ik eigenlijk altijd wel aantrekkelijk, als een gokkast dat heeft. Maar deze heeft dat dus niet. Verder heb je bij de Marilyn’s Diamonds en de Deluxe versie wel Scatters, en win je bij 3 Scatters je inzet verdubbeld terug.

  In dit spel is natuurlijk Marilyn Monroe te vinden als Joker/Wilde. Dit symbool vervangt eigenlijk alle symbolen behalve de Scatter. De Wilden kom Stacked voor in deze Gokkast, en dat betekend dat je een hele rij kunt hebben met jokers.

  [​IMG]

  Al met al is de Marilyn’s Diamonds en de Marilyn’s Diamonds Deluxe Online Novoslot gewoon een hele leuke gokkast, die je terug zal brengen in de tijd van het icoon Marilyn Monroe. En nu beschikbaar bij Stargames.com!


   
  Last edited by a moderator: Nov 26, 2014
  Kotsy likes this.

Captain Cooks