Nieuwjaar Bingo Toernooien BingoCams - Dec 2014

Discussion in 'Internet Bingo Sites' started by Ellis, Dec 30, 2014.

Play Book of RA Online
 1. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Leuke Nieuwjaar bingo toernooien om aan mee te doen bij BingoCams!

  Met het nieuwe jaar is er natuurlijk een hoop gezelligheid en is er van alles te beleven op diverse Goksites. Zo ook bij Bingo Cams want daar hebben ze namelijk twee super leuke toernooi
  waar je aan mee kunt doen. Dus ben je een thuisblijver die weinig plannen heeft met de oudejaarsavond, dan zit je bij Bingocams goed.


  [​IMG]


  Nieuwjaar Pre Party!

  Allereerst hebben ze op 31 December om 19.00 een leuk toernooi in de daarvoor speciaal ingerichte new years Pre Party Kamer waar het draait om de leukste Live Win Moment. De kaarten zijn 0.2 cent
  per kaartje waarvan je er maximaal 40 van mag kopen. Je krijgt alleen toegang als je de laatste 7 dagen minimaal €10 euro hebt gestort. De prijzen die je kunt winnen zijn verschillend van hoogtes.

  Het Nieuwe Jaar Toernooi

  Daarnaast is er nog een ander toernooi welke van start gaat op 31 December, om 21.00 uur. Je kunt dit toernooi vinden in de New Years Jackpot Room waarbij er een Jackpot te winnen valt van €2015.
  De kaart prijzen zijn 0,50 cent per kaartje waarvan je er ook maximaal 40 van mag kopen. Ook bij dit toernooi geld, dat als je mee wilt doen je de laatste 7 dagen minimaal €10 euro gestort moet hebben.

  Voor beide toernooien geld dat je de Pre Buy optie kunt gebruiken, waarbij je nu al je bingo kaarten kunt gaan kopen. Deze optie is sinds kort toegevoegd en
  natuurlijk ontzettend handig als je van te voren je kaarten wilt gaan kopen.

  €5 Gratis voor Nieuwe Spelers!

  Heb je nu nog geen account bij Bingocams dan ontvang je een leuke welkomstbonus van €5 euro helemaal gratis! Plus een 200% welkomstbonus op de eerste storting.
  Ik wens iedereen veel plezier bij BingoCams en alvast een gelukkig nieuwjaar vol geluk!

  [​IMG]
   
  Kotsy and Marina like this.

Captain Cooks