Tiener wint miljoen met poker vanuit zijn bed

Discussion in 'Online Poker Spelen' started by Mike, Oct 26, 2009.

20 Free Spins on Avalon
 1. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  Tiener wint miljoen met poker vanuit zijn bed

  Tiener wint miljoen met poker vanuit zijn bed SYDNEY - Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze een miljoen euro hebben verdiend, vanuit hun bed...

  De negentienjarige Australiër James Obst bewees dat dat best mogelijk is. Met online pokertoernooien haalde de tiener al meer dan een miljoen euro binnen. En dat deed hij voornamelijk op zijn laptop, terwijl hij in zijn bed lag.

  James begon op zijn 14e met pokeren en inmiddels verdient hij zijn brood met het kaartspel. "Soms verlies ik veel geld, soms win ik", vertelt hij in Australische media. "Meestal neem ik gewoon deel aan de wedstrijden op mijn laptop in bed", zegt hij, maar dat wil volgens de jongen niet zeggen dat het een erg relaxte 'baan' is. "Er komt niet zo veel glamour bij kijken als het lijkt. Er zijn weinig banen die meer stress opleveren dan deze."

  Obst is een voormalig schaakkampioen, die zijn land Australië driemaal vertegenwoordigde op het WK voor juniors. Tijdens een van zijn schaaktoernooien introduceerden zijn vrienden hem in het pokeren. Sindsdien speelt hij tot tien uur per dag op het internet.

  Zijn eerste grote winst, 10.500 euro, behaalde hij op zijn 15e. Maar hij kent ook de keerzijde van het spel. Zo werd hij ooit 123.000 euro armer op één dag. Obst was ook al vaak blut, maar kwam elke keer terug. "Je kan een periode flinke pech hebben, maar ik heb er vertrouwen in dat ik de winst altijd weer langzaam, met kleinere inzetten, zal kunnen opbouwen zodat ik daarna weer voor het grote geld kan gaan."

  Bron: Telegraaf.nl - De website van wakker Nederland
   
 2. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Ik doe meestal andere dingen in bed................

  Euhh slapen dan heh,......
   
  Last edited by a moderator: May 14, 2014
 3. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  hahahaha
   
  Last edited: May 14, 2014

Uptown Aces Casino