Bingocams Rollover Fortune Toernooi - 2016

Discussion in 'Internet Bingo Sites' started by Ellis, Jan 12, 2016.

20 Free Spins on Avalon
 1. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Maak Kans op Progressieve Jackpot van €1000 bij BingoCams

  Deze week hebben ze bij Bingocams weer een prachtige promotie klaarstaan waarbij je een leuk bedrag in de wacht kunt slepen.
  Het is namelijk tijd voor de Rollover Fortune, een speciaal jackpot Bingo Toernooi waarbij je kans maakt op prijzen van €1000 of meer!
  De Rollover Fortune loopt van 12 Januari tot 28 Februari, 2016 om 20.00 uur waarbij de kaartprijzen 0,50 cent per kaart is.

  [​IMG]

  Er is daarbij een hele bijzondere jackpot te winnen die je nog niet eerder hebt gezien. Het is namelijk een progressieve Jackpot welk start
  op €1000 euro. Als de jackpot niet is gevallen, komt er steeds €100 euro bij per avond. Wanneer de Jackpot wel is gewonnen,
  start de Jackpot weer op €1000. Stel dat de jackpot niet zou vallen dan zou je uiteindelijk een jackpot hebben van zo'n €3000 euro!

  Bij de progressieve Jackpot maakt iedereen kans op het winnen ervan. Het is een kwestie van meespelen totdat er ineens een winnaar valt.

  Er zit wel een regel aan verbonden wanneer je mee wilt doen. Want je moet minimaal €25 euro of meer gestort hebben in de laatste 14 dagen.
  Dit is werkelijk een zeer unieke kans op het winnen van zo'n mooie jackpot.

  Wanneer je nog nooit voor echt geld gespeeld hebt bij Bingocams, dan staat er na registratie €5 euro klaar voor het proberen van de site.
  Tevens is er ook nog een 200% Bonus beschikbaar welke geldig is tot aan een bedrag van €300!
   
  Mike and Marina like this.

Captain Cooks