Echtpaar wint 169 miljoen met ’verkeerd’ lot

Discussion in 'Internet Gokken Informatie Forum' started by Ellis, Jul 6, 2016.

Fortune Legends
 1. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Hoe zou het voelen als je een dikke prijs zou winnen in een loterij waarvan de Jackpot werkelijk in de Miljoenen loopt!

  Dat overkwam Nancy Viola 27 jaar uit Staten Island een paar maanden geleden, waarbij ze het al die tijd stil heeft gehouden om het te laten bezinken. Nancy wilde dolgraag meedoen aan
  de Powerball want deze Jackpot stond op dat moment op zo’n 900 Miljoen Dollar. Het is een veel besproken jackpot en daarnaast natuurlijk ook nog eens een van de allergrootste Amerikaanse loterijen.

  Ze had haar man die Sergeant van de New York Police Department was naar de winkel gestuurd maar die kwam terug met een lotje van 1 dollar van een andere loterij namelijk de Mega Millions.
  En daar was ze het nu niet echt mee eens eigenlijk, maar ja het lotje kon niet meer terug dus ze kon niets anders doen dan dit accepteren.

  De trekking van deze loterij was daar en daarnaast was het geval ook nog dat de jackpot gevallen was op een lot wat ze nu net uit dezelfde winkel hadden gehad.
  Nancy Viola kon haar ogen nauwelijks geloven, toen ze de uitslag hoorde en de getallen keer op keer controleerde waar de jackpot van 169 Miljoen was gevallen.

  De Jackpot getallen waren: 11, 39, 51, 57, 75 en de Mega Ball 2.

  Dromen hebben ze zeker want ze willen graag een groot huis en in ieder geval een cabrio kopen. En verder? Ach ze zien wel waar het schip strand.
  De volgende Jackpot staat al weer op $449 Miljoen waarvan de start waarde wanneer deze gewonnen word altijd begint vanaf $15 Miljoen.
   
  Marina likes this.

Yukon Gold Casino
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice