EPT Deauville goede waarde voor het geld

Discussion in 'Online Poker Spelen' started by Mike, Jan 25, 2011.

Betsafe
 1. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  Vandaag begint de eerste dag van de European Poker Tour in Frankrijk. In de mondaine badplaats Deauville wordt een groot veld verwacht, zeker omdat veel pokerspelers denken dat het veld uit veel slechtere pokerspelers bestaat. Daniel Negreanu: 'Deauville zou weleens een softer veld kunnen zijn dan EPT San Remo.'

  Het is voor pokerspelers altijd een onderdeel van pokersucces: het selecteren van de geschikte pokertoernooien, waar wel veel geld te verdienen is, maar ook het niveau niet superhoog is. EPT San Remo wordt in koor altijd aangedragen als het veld met slechtere pokerspelers, aangezien de 'crazy' Italianen niet als hele goede pokerspelers worden gezien. Het beeld van veel Franse pokerspelers is onder internationale toppers hetzelfde, met uitzondering van grootheden als Bertrand Grospellier en David Beyamine.

  Soft
  De Canadees Daniel Negreanu schrijft in zijn blog dat hij verwacht dat het toernooi in Deauville weleens 'softer' kan zijn dan het beruchte toernooi in San Remo, omdat veel Franse pokerspelers zich online wisten te kwalificeren voor deze EPT. Deze week komen er enkele prominente Nederlandse pokerspelers in actie in Frankrijk. Koen de Bakker, Stieven Razab-Sekh, Fatima Moreira de Melo, Joep van den Bijgaart en Rob Hollink proberen de Nederlandse eer hoog te houden. Oud-bondscoach van Frankrijk, Raymond Domenech, speelt vandaag ook op dag 1a.
   
  Last edited by a moderator: Jan 25, 2011

Captain Cooks