Govert Metaal vijfde in High Roller ($ 240.470)

Discussion in 'Online Poker Spelen' started by Mike, Jan 17, 2011.

20 Free Spins on Avalon
 1. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  NASSAU - Op de valreep imponeerden de Nederlandse pokerspelers op de Bahama's. Na de overwinning van Pieter de Vries ($ 120.000) in het Heads-Up toernooi werd de 52-jarige Govert Metaal vierde in de High Roller, een toernooi met een buy-in van 25 duizend dollar. Shander de Vries, ook al 4de tijdens de EPT van Barcelona, werd negende ($ 110.985).

  Meer dan honderd rijke pokerspelers hadden zich ingeschreven voor de High Roller, Metaal (foto) en De Vries wisten de finaletafel te bereiken. De Vries, een 26-jarige student uit Groningen, speelde in Barcelona pas zijn eerste grote toernooi sinds de PCA in 2009, maar heeft de smaak dus te pakken. waaronder liefst zeven landgenoten. Nederlanders als Lex Veldhuis, Rachid Ben Cherif, Noah Boeken en Paul Berende betaalden 25 duizend dollar om mee te doen aan de High Roller.

  Metaal
  Vijftiger Metaal, een gefortuneerde Nederlander die veel onroerend goed bezit in Scheveningen en in Monte Carlo woont, blijft de pokerwereld verbazen. Na zijn dertiende plaats op de Master Classics of Poker In Amsterdam pakt de sympathieke Nederlander een enorme prijs in een heel sterk spelersveld. De 240 duizend Amerikaanse dollars komen de man toe, die eruit ziet als een 'old school' pokerspeler, maar juist dat imago perfect gebruikt met creatieve blufs en aanvallend spel.

  Altijd maar tweede
  De Canadees Will Molson is de verdiende winnaar van de High Roller op de Bahama's. LIefst twee keer werd de Canadees tweede in dit toernooi. Na zijn overwinning viel hij bij zijn vader in de armen, want deze keer was het wel raak. Hij verdient $1.072.850 met zijn overwinning.
   
  Last edited: May 14, 2014

Captain Cooks