Heist Slot - Spannend Spel met Super Wild Symbolen

SlotJoint

Ellis

Well-Known Member
May 27, 2008
13,180
7,230
113
Netherlands
De Heist Gokkast bestaat al een hele poos, maar is nog zo'n geweldig spel bij Unibet Belgie

Hij is werkelijk prachtig gemaakt, en ontzettend spannend om eens te spelen als je deze nog niet hebt geprobeerd. En tijdens het spelen lijkt het net alsof je achter een machine
zit, zoals je kunt zien op het onderstaande plaatje. Het bonusspel welke je kunt krijgen is fenomenaal, en wederom een van de mooiste bonusspellen die er maar zijn.

Zo meteen kom ik daar verder op terug. De Heist Gokkast heeft 30 winlijnen, maar kunnen als je wilt geselecteerd worden. Dus als je graag met minder lijnen speelt, kan dat dus bij deze slot.
Of het echt slim spelen is, weet ik niet. Want wat als je een mooie prijs hebt. Maar net niet de lijnen hebt geselecteerd. Dat zou natuurlijk eeuwig zonde zijn..De volgende symbolen komen voor op dit spel: Man in pak, man met Pistool, Zak Diamanten, Bank biljetten, Cheque, Pistool, Krant, glassnijders (Scatter), horloge, Pistool met patronen.
Er zijn twee soorten bonusspellen die je kunt winnen. Een daarvan is vrij simpel, om te spelen. Zodra je drie glassnijders op je scherm krijgt, mag je een van de deze drie aanklikken
waarachter een bonus prijsje, gratis spins of toegang tot het bonusspel verstopt zit.

Het andere Bonus spel welke je kunt krijgen, start wanneer je drie keer de kluis op je scherm krijgt. Voordat het bonusspel begint, mag je kuizen uit een van de drie voorwerpen om de kluis open te breken.
Je hebt de keuze uit hack, Dril of Explode waarbij je de kluis opblaast, open boort of Hackt. Weet jij de kluis open te breken, dan komt er een boef aan die de kluis betreed.
Nou maar hopen dat de boef lekker veel mee neemt, want dan is ook meteen jouw gewonnen prijs.

Dit bonusspel is echt heel erg gaaf om te zien en te spelen.

Bij de Heist Gokkast is er nog iets wat het spelen erg aantrekkelijk maakt. Er is namelijk een super wild symbool, welke alleen verschijnt op de derde kolom.
Deze Bom die ontploft veranderd de gehele kolom in een stacked wild. Welke betekend dat deze uitgerekt over de gehele kolom verschijnt.
De winsten welke je hebt in combinatie met deze wild, word verdubbeld met twee keer.

De Heist Slot is echt een aanrader, als je graag op echt spannende Gokkasten speelt waarin de misdaad de hoofdrol speelt.

Bezoek snel Unibet Belgie en probeer deze Gokkast snel eens uit.

 
  • Like
Reactions: Marina and Mike

Yukon Gold Casino