Jack Hammer Speelautomaat

SlotJoint

Mike

Administrator
Staff member
May 5, 2008
10,026
5,018
113
37
Jack Hammer Speelautomaat van NetEnt Games

Dit is een speelautomaat die je eens moet uitproberen.
De gokkast heeft een leuk concept en leuke grafisch beelden en geluiden! Jack Hammer is op dit moment in Twee Versies te krijgen.
De eerste is dus Jack Hammer met 25 winlijnen en er is een 99 lijnen speelkast die heet Jack Hammer 2.Basis Spel van de Jack Hammer Gokkast

Het basis spel van de Jack Hammer zijn 25 betaallijnen en prijzen betalen van links naar rechts. Prijzen kan je niet verdubbelen. De gokkast laten draaien door je via de ronde knop, Spatiebalk en via Auto Play.
De minimale inzet is 25 Cent en de maximale inzet is 125 Euro. De inzet kan je veranderen via de Muntwaarde knop en Inzetniveau Knop. De gokkast ziet er uit als één grootte strip tekening.
Dit zien we terug aan de symbolen meteen: Wild Symbool telt voor alle symbolen alleen niet de scatter. Free Spin symbolen waar je free spins kan winnen.
Dan Jack Hammer, Gemene Professor, Dame aan Telefoon, Kranten Jongen verkoper, Zeppelin, Auto, Krant, Telefoon, en een Giftig Flesje.

Symbolen blijven vaststaan en je maakt kans op meer prijzen!

Bij elke draai dat je een prijs maakt blijven de rollen staan. Zodra je met de volgende draai de zelfde symbolen kan aansluiten aan de symbolen die je al had maakt hij weer nieuwe prijzen.
Dan zullen de rollen weer opnieuw draaien, net zolang tot dat je geen nieuwe prijzen kan maken. Het is mogelijk om op het hele scherm allemaal de zelfde symbolen te krijgen voor mega winsten.Win tot ruim 30 Free Spins op de Jack Hammer Gokkast van NetEnt

Een soort van raketten symbolen zijn er te vinden op de rollen. Door 5 van deze scatter symbolen te krijgen win je 10 Free Spins.
  • 6 symbolen 15 Free Spins.
  • 7 symbolen 20 Free Spins.
  • 8 Symbolen 25 Free Spins.
  • 9 tot 15 symbolen 30 Free Spins.
Je kan tijdens de free spins extra free spins winnen door weer minimaal 5 scatters te krijgen. Winsten tijdens de free spins betalen alles maal 3 keer.
De symbolen blijven ook vast staan als je een winnendelijn maakt! Ik denk dat je deze gokkast wel leuk zal vinden! Probeer het uit bij Unibet Belgie
 
  • Like
Reactions: Marina

Ellis

Well-Known Member
May 27, 2008
13,180
7,230
113
Netherlands
Wederom een van mijn favoriete Gokkasten want je kunt er echt goed op winnen!
Ik vind die respins echt te gek waarbij ze de symbolen vasthouden!
 
  • Like
Reactions: Marina and Mike

Yukon Gold Casino