Lucky Pirate Slot Speelkast

SlotJoint

Ellis

Well-Known Member
May 27, 2008
13,180
7,230
113
Netherlands
De Lucky Pirate Slotgame | Viaden Gaming

Verover als een echte Piet Piraat de wilde Zeeën en ga voor het grote geld, in de Lucky Pirate Gokkast!

Er zijn een aantal gokkast van Viaden gaming die in mijn favoriete lijstje staan. En de Lucky Pirate Slot is er daar een van.
De achtergrond muziek in de Lucky Pirate Slot, maakt spel daarbij nog eens extra spannend! De Lucky Pirate Slot is een gokkast met 9 lijnen en 5 kolommen.
Waar je tevens al kunt spelen met een minimale inzet van 0.90 als je alle 9 de winlijnen hebt geselecteerd. De Maximale inzet in de Lucky Pirate Slot is 4.50.

Aan de onderkant van deze slot vind je een aantal buttons zoals Spin en Autospin. Autospin kun je gebruiken, als je geen zin hebt om steeds op de Spinbutton te moeten drukken.
Verder kun je aan de onderkant ook de munthoogte en het aantal lijnen selecteren. Dit gaat allemaal heel erg gemakkelijk.

In de Lucky Pirate Slot komen er allerlei symbolen voor, die natuurlijk allemaal te maken hebben met gevaarlijke piraten!
De volgende symbolen komen dan ook voor: Schatkist, Piratenmeisje, Kaketoe, Fles Rum, Piraat, Landkaart met kompas, Zwaarden, geweer.

We zien bij de Lucky Pirate Gok Automaateen Bonussymbool of ook wel Scatter genoemd.
Deze is het logo van de Lucky Pirate Slot, met “lets get rich” erop. Deze is tevens ook de Wilde op deze slot.Bij 3 van deze Scatters ontvang je maar liefs 10 gratis spins, zonder een verdubbelaar.
Voordat de Gratis spins starten, word er nog een random symbool gekozen die als Expanding wild zal voortkomen.
Tijdens de Gratis spins heb je natuurlijk nog de kans op een Retrigger. Dus als je weer 3 of meer Scatters hebt, krijg je er weer 10 Gratis spins bij.Je hebt bij de Lucky Pirate Slot ook nog de Gamble eigenschap. Zodra je een winnende combinatie hebt. Gaat er aan de rechterkant van de gokkast een belletje rinkelen,
om je wilt gokken op niet. Als je op Gamble druk, kom je in een kaartspel terecht, waarbij je moet kiezen uit rood of zwart. Heb je de goede kleur gekozen, dan word je winst verdubbeld.
Je kunt verdergaan, maar ook natuurlijk stoppen als je wilt. Om je winst te innen.

De Lucky Pirate is echt een hele leuke Kansspel Gokkast, als je van spanning houd
 
  • Like
Reactions: 1 person

Yukon Gold Casino