Ontvang een terugbetaling tot €100 bij een Penalty!

SlotJoint

Mike

Administrator
Staff member
May 5, 2008
9,941
5,011
113
37
Premier League voetbal promotie met Unibet Sport - Tot €100 terug bij een Penalty

Zal je maar gebeuren. Heb je ingezet op een wedstrijd en ineens valt er een penalty en weg winst voor jouw! Dat is nu anders want Unibet Sport gaat je namelijk to 100 Euro terugbetalen
als er een penalty moet genomen! Dan heb je geen winst maar wel je geld terug! Dat is een win win situatie en altijd lekker meegenomen

We hebben het al gezien natuurlijk tijdens de Wereldbeker. Ineens werden er enorm aantal strafschoppen weggeven.
We kennen allemaal het gevoel als je een weddenschap verliest en Unibet Sport is het er zelf ook niet zo mee eens vanwege een defensieve fout of een slechte beslissing van de scheidsrechter.
Dankzij alles heeft Unibet Sport er daarom voor gekozen om dus dit seizoen geld terug te gaan betalen op alle verliezende weddenschappen als er een strafschop wordt genomen.
Dat is toch een gewelde promotie deal van ze!

Hoe werkt het?
  • Plaats een pre-match weddenschap op de geselecteerde markten.
  • Ontvang een terugbetaling tot €100 als er een strafschop wordt genomen.
  • De terugbetaling wordt binnen 48 uur aan je rekening toegevoegd.
  • De promotie is enkel geldig voor de Premier League.


Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Deze aanbieding geldt voor weddenschappen die zijn geplaatst op eenderwelke wedstrijd uit de Premier League.
Weddenschappen die worden vermeld onder Unibet Featured of verhoogde noteringen komen niet in aanmerking voor een terugbetaling.
Alleen weddenschappen met een inzet van €5 of meer, tot maximaal €100, worden terugbetaald. Elke weddenschap met een lagere of hogere inzet komt niet in aanmerking voor een terugbetaling.
Terugbetalingen op Correcte Score, Halftime/Fulltime, Eerste/Laatste doelpuntenmaker en Scorecast, zijn alleen van toepassing op het verliezen van pre-match weddenschappen.
Terugbetalingen zijn van toepassing op wedstrijden waarbij een strafschop wordt genomen in de reguliere tijd. Extra tijd en penalty's tellen niet mee.
Terugbetalingen voor Correcte Score zijn alleen van toepassing op weddenschappen die zijn geplaatst op de Correct Score (reguliere tijd). Terugbetalingen zijn niet van toepassing op weddenschappen die zijn geplaatst op de Correct Score (eerst helft).
Eerste doelpuntenmaker en Laatste doelpuntenmaker verwijst naar de speler die het eerste doelpunt of het laatste doelpunt van de wedstrijd scoort. Eigen doelpunten worden niet in beschouwing genomen.
Voor wedstrijden uit de Premier League wordt de uitslag afgehandeld door het eerste geplubliceerde resultaat van de Premier League. Dit geldt ook in het geval van verkorting van de wedstrijd, latere wijzigingen van de officiële resultaten en/of fouten.
De inzet wordt binnen 48 uur na afronding van de wedstrijd terugbetaald.
De aanbieding geldt voor zowel enkelvoudige als meervoudige weddenschappen. In het geval van een meervoudige weddenschap wordt het verliezende deel van de weddenschap ongeldig verklaard (en beschouwd met noteringen van 1.00). Dit geldt voor Correcte score, Halftime/Fulltime, Eerste/Laatste doelpuntenmaker. De cumulatieve weddenschap blijft echter geldig ondanks het feit dat de verliezende Correcte Score, Halftime/Fulltime, Eerste/Laatste doelpuntenmaker, deel van de weddenschap ongeldig is.
Systeemweddenschappen tellen niet mee voor deze promotie.
Terugbetaalde inzetten zijn niet onderhevig aan rondspeelvoorwaarden.
Unibet behoudt zich het recht voor om deze promotie op elk willekeurig moment te veranderen of te schrappen.
De algemene voorwaarden van Unibet zijn altijd van toepassing op deze promotie.
Unibet behoudt zich het recht om inzetten op elk willekeurig moment te limiteren en om noteringen op elk willekeurig moment te veranderen.
 

Mike

Administrator
Staff member
May 5, 2008
9,941
5,011
113
37
Je kan nog steeds tot €100 te krijgen met de promotie!
Pak je voordeel ermee en open een weddenschap!
 

Yukon Gold Casino