Record Jackpot Amerikaanse Loterij PowerBall is Gevallen

Discussion in 'Internet Gokken Informatie Forum' started by Ellis, Jan 18, 2016.

20 Free Spins on Avalon
 1. Ellis

  Ellis Well-Known Member

  Powerball Jackpot $1,56 Miljard is Gevallen!

  Misschien speel jij zelf wel eens met een loterij mee zoals je ze soms wel eens op televisie ziet, maar dit zijn toch wel kleine jackpots al zou
  ik die natuurlijk graag willen winnen. Maar wellicht heb je het wel meegekregen? Maar in Amerika is alles natuurlijk Bigger and Better en zo ook de loterijen.

  Ik heb het met over de Power Ball Jackpot die maar bleef groeien en groeien tot een record bedrag van 1,56 miljard dollar welke in euro's zo'n 1,43 miljard was en dus is gevallen.

  Je word gewoon niet goed als je zo'n Jackpot wint! Want te weten dat het winnen van de Power Ball Loterij nu een winstkans van 1 op 292 Miljoen.

  Het weer hield de mensen er niet van geen lot te kopen, en er stonden rijen met mensen aan de kassa's op de laatste dagen voor dat de trekking van start zou gaan.
  De Lokale tak van de loterij liet weten dat het winnende lot is verkocht in Chino Hills in Los Angeles. Daarnaast zijn er ook winnende loten verkocht in
  twee Staten Tennessee en Florida. Er zijn inderdaad meerdere mensen die een winnend lot hebt gekocht waardoor de Jackpot gedeeld moet gaan worden.

  Dat het winnen van zo'n mega prijs ook nadelen met zich mee kan brengen is 100% waar! Want een van de drie jackpot winnaars, welke James Hugston
  heet is op 32 jarige leeftijd overleden na een overdosis cocaïne waarvan hij een kilo had gekocht. Dit is natuurlijk uiterst droevig.
   
  Mike and Marina like this.
 2. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  Wat een berg geld zeg om te winnen. Erg jammer voor de laatste persoon die overleden was.
   

Uptown Aces Casino
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice