Seasons Speelautomaat Online

SlotJoint

Ellis

Well-Known Member
May 27, 2008
13,180
7,232
Netherlands
Seasons Slot is een prachtige creatie van de software fabrikant Yggdrasil waarbij je uitgebreid kunt gaan genieten van alles dat de vier seizoenen te bieden heeft.

We hebben het natuurlijk over de Winter, Lente, Zomer en Herfst die terugkomen in onder andere de gratis spins ronde en tijdens het spelen in het basis spel. Na iedere tien spins die je
maakt speel je in een ander seizoen welke ieder een ander wild symbool met zich mee brengt waarover je hieronder meer kunt lezen.

Seasons telt 4 kolommen en 20 winlijnen waarbij de winnende combinaties tellen van links naar rechts. Onder aan zijn een hoop knoppen die gebruikt kunnen worden tijdens het spelen.
Zo is er helemaal rechts de “coin value”, ”max bet”, en “autoplay” voor het vanzelf spelen van het spel wat natuurlijk altijd handig is. Helemaal rechts vind je je spelers balans en
daarnaast een gedeelte waar je je winst kunt zien na een winnende combinatie.Seasons Symbolen

Bij deze leuke Gokkast zien we de symbolen: Aardbei, Eikels, Dennenappels, Paddenstoelen, Besjes, Paars blad, Rood blad, Groen Blad en Blauw blad, Gratis Spins.
Zoals ik al zei heeft ieder seizoen zijn eigen wild symbool welke allemaal een andere eigenschap met zich mee brengt. Speel je in de:
  • Winter: Dan is het konijn het wild symbool welke steeds zal springen naar andere symbolen en deze zal veranderen in extra wilds. Dit geeft tijdens het spelen erg leuke effecten.
  • Lente: De uil is in de Lente van de partij en geeft een respin welke net zolang kan doorgaan totdat de uil weggaat. De uil schiet van links naar rechts waardoor deze als wild zich steeds verplaats van plek.
  • Zomer: In de warme zomer dagen is het hert van de partij die in de vorm van een kruis over het beeldscherm verschijnt.
  • Herfst: Als laatste komt de Herfst natuurlijk waarbij de vos in beeld komt. De leuke vos zal zorgen voor een random Multiplier welke kan op lopen tot aan tien keer. Hoe meer vosjes je te
    pakken krijgt des te hoger word de multiplier die deze ronde zeer aantrekkelijk maakt.


Seasons Spins

Er zijn natuurlijk bij deze slot lekker wat spins te verdienen. Wanneer je 3, 4 of 5 gratis spins scatters te pakken hebt ontvang je tot aan 30 gratis vrijspelen. De gratis spins ronde
word gespeeld in hetzelfde seizoen waarin je speelde voordat je deze eigenschap kreeg. De seizoenen wisselen dus niet en je zult dus steeds hetzelfde wild symbool hebben.

Unibet heeft Seasons Slot in het spellen assortiment erbij gekregen in een fun play versie of echt geld variant. Het is werkelijk een prachtig gemaakt slot
met een zeer leuk thema en super gave effecten zoals vallende sneeuw vlokjes!
 

Uptown Aces Casino