Space Wars Speel Automaat van NetEnt

SlotJoint

Ellis

Well-Known Member
May 27, 2008
13,180
7,230
113
Netherlands
De Space Wars Gokkast | Met Gratis Super Respin Optie

Nog 1 dagje wachten, en dan komt er een nieuwe Online Speel automaat van Softwareontwikkelaar NetEnt uit!
Deze nieuwe slotgame heet Space Wars en heeft 40 Winlijnen! Hier heb je alvast een voorproefje...

De Spacewars Gokkast neemt je mee naar de ruimte waar er allerlei magische ruimtewezentjes te vinden zijn.
De look van de Space Wars Gokkast is echt erg aantrekkelijk, en nodigt ook echt uit om te gaan spelen op deze.

Bij de Space Wars Online Internet Slot bevinden zich allerlei leuke kleine ruimtewezentjes, die je terug ziet op de symbolen van deze Slot zoals Gele, Groene, Oranje, Blauwe. Op het onderstaande plaatje staan ze allemaal afgebeeld.

Verder vinden we bij deze Online Speel automaat geen Scatters of Bonussymbolen. Dat vind ik zelf altijd wel een beetje jammer. Maar goed de Wilden maken het wel weer een beetje goed.
De Wilden, die zeer makkelijk herkenbaar zijn. Komen Stacked voor op de kolommen 2 en 4. Stacked bekent dat deze Wilde of ook wel Joker geheel uitgerekt over de gehele kolom is. De Wild vervangt alle symbolen.

Er is bij de Space Wars Online Slotautomaat nog iets anders aan de hand. Zodra je het spel opstart zien je aan de rechterkant van het scherm, een soort van ruimteschip.
Iedere keer wanneer jij een winnende combinatie hebt, licht het ruimteschip op. Krijg je daarin de symbolen te zien, waar jij een winnende combinatie mee hebt, dan krijg je een Gratis Respin!De Respin is in dezelfde waarde als waarin je de inzet hebt gemaakt. Er is tijdens deze Respin geen kans op een Retrigger.
Je krijg 1 Respin, en dan ga je weer terug naar het gewone gok spel. Tijdens het spelen krijg je soms na een winnende combinatie grappige animaties te zien.
Deze zorgen voor heel veel vermaak en vertier.Ik vind dat de Softwareprovider Net Entertainment echt enorm zijn best heeft gedaan op de mooie grafische effecten en geluiden, die je tijdens het gokken op de Space Wars Online slot hoort.
 

Yukon Gold Casino