Twin Spin Gokkast

SlotJoint

Ellis

Well-Known Member
May 27, 2008
13,478
7,325
113
Netherlands
De Twin Spin Net Entertainment Gokkast – Twin Spin Reel Eigenschap

Er is pas weer een gloednieuwe Netent Gokkast uitgebracht bij Unibet Belgie, namelijk de Twin Spin! En deze Gokkast heeft maar liefs 243 winlijnen! Dus mega veel kans op dikke winst!
Zoals ik net al vernoemde heeft de Twin Spin Gokkast 243 winlijnen! Dus zo'n beetje alle combinaties zijn een winnende Combinatie. Persoonlijk vind ik dit soort Gokkasten,
met zoveel winlijnen echt heel leuk. En zijn ook echt mijn favoriet. De Twin Spin Gokkast ziet verder super flitsend uit, met mooie afbeeldingen en Gave muziek!
Het swingt werkelijk de pan uit. De Twin Spin Gokkast beschikt verder over een aantal knoppen om zo je spel aan te passen naar je eigen smaak.

Zo is er een autoplay Button, en kun je de munthoogte en munt aantallen aanpassen. Mocht je minimaal gaan spelen bij de Twin Spin, dan is deze inzet maar 0, 25 cent.
Dus prima te doen denk ik voor de spelers die niet van heel hoog spelen houden.
Bij de Twin Spin Gokkast zie we allerlei klassieke symbolen. En dat is ook wel weer eens leuk natuurlijk, want daar is het allemaal mee begonnen.
We zien bijvoorbeeld de: 7, Kers, Bel, BAR, Diamant, A, K, Q, J, 10 en de 9. De meeste symbolen komen bij de Twin Gokkast, Stacked voor.
En dat betekend uitgerekt met symbolen onder elkaar en boven elkaar.Bij de Twin Spin Slot zien we ook een Wild symbool, die heel makkelijk te herkennen is. Dit symbool is niets meer dan rode letters met de tekst Wild.
De Wilde word ook wel een joker genoemd. En vervangt alle symbolen die in het spel tegenkomen. Helaas zijn er geen scatters en andere Bonussymbolen, wat ik persoonlijk wel jammer vind.
Ik speel heel erg graag op Gokkasten waarbij je kans maakt op bijvoorbeeld Gratis spins en andere Bonus prijsjes. Dat maakt het spelen net wat aantrekkelijker gewoon.

Maar oké, bij de Twin Spin Gokkast is wel iets anders. En ik kan niet anders zeggen dan dat dit een zeer unieke eigenschap is. Zodra je op de inzetknop drukt, kunnen er 1, 2 of
zelfs meer kolommen gaan oplichten. Zodra dit gebeurd blijven deze Rollen met symbolen staan, en vallen de andere symbolen. De rollen met symbolen die blijven staan zijn allemaal hetzelfde.Het kan dus goed zijn dat je een heel scherm vol hebt met allemaal dezelfde symbolen. En je kan je dus wel goed voorstellen, dat sommige combinaties natuurlijk voor super winst kunnen
zorgen. Volle lijnen geven niet heel erg veel, maar het gaat voornamelijk op meerdere Stacked Symbolen achter elkaar. En dat ook nog eens te bedenken dat je Twin Spin Gokkast heel
veel winlijnen heeft, maakt het helemaal extra spannend. De Twin Spin Gokkast is verder vrij simpeltjes, maar erg leuk om eens te proberen.
En zeker de Twin Spin Reel eigenschap is enorm uniek!

Bij Unibet Belgie kun je spelen op de Twin Spin Gokkast. Dus ik zou zeggen breng snel eens een bezoekje, en laat je overdonderen door dit spel. Wij zijn dan ook
erg benieuwd naar wat onze leden en bezoekers vinden van de Twin Spin Gokkast. Mocht je er iets over kwijt willen, dan kun je hieronder je post kwijt.

Heel veel plezier op de Twin Spin Gokkast van Net Entertainment bij Unibet Belgie!
 
  • Like
Reactions: Mike

Mike

Administrator
Staff member
May 5, 2008
9,937
5,011
113
37
Ik vind de Twin Spin Gokkast echt vet.
Heb al meerdere leuke prijzen gewonnen.
NetEnt is goed bezig met nieuwe slots maken.
 
Last edited:

Mike

Administrator
Staff member
May 5, 2008
9,937
5,011
113
37
Hier heb ik een mooie screenshot om te delen.
Was aan het spelen op de Video Slot TwinSpin en ik had nog 110 Euro in mijn speler account en gek genoeg wilde ik na de laatste draai van €8.75
weggaan en iets anders spelen op een veel lagere inzet.
Maar toch gebeurde er dit!
Bijna allemaal vol barren maar was goed voor bijna 1000 keer mijn inzet. ( €7.560.00) winst!

 
  • Like
Reactions: Ellis and Marina

Yukon Gold Casino