Tycoons Betsoft Online Slot Automaat

SlotJoint

Ellis

Well-Known Member
May 27, 2008
13,180
7,230
113
Netherlands
De Tycoons Online Gokkast | Betsoft Software

De Tycoons Slot neemt je mee naar de wereld van het grote geld, waar de rijke oliesjeiks aan de macht staan!
Zodra je de Tycoons Slot opstart kom je meteen oog in oog te staan met die enorme Progressieve Jackpot die momenteel op 200. 000 staat.
Maar op kan lopen naar een half Miljoen! Heb jij 5 Tycoon Koffertjes op een rijtje, dan bij jij de winnaar van deze enorme prijs!

De Tycoons Slot is een hele leuke Gokkast met allerlei eigenaardige figuren, die we terug zien in de symbolen zoals: Oliesjeik, Rijke Dame, Man met snor, Man met Bril,
Goudstaven, Chequeboekje, Champagne, Rode Ferrari, Geld, Laptop en het geldkoffertje. Verder komen er bij de Tycoons Slot geen klassieke symbolen voor.

Bij de Tycoons Slot kun je 30 betaallijnen selecteren, en kun je de muntinzet selecteren aan de onderkant van de gokkast.
Zo kun je al spelen met 0.30 cent per inzet. Let wel op dat je aan de linkerkant ook de munt grote goed selecteert. Want anders speel je straks met een eenheid van 0.50
en dat word dan een dure draai. Je ziet als je deze aanpast, dat ook de grote van de Jackpot hoger word. Dus hoe meer risico je neemt, des te groter de Jackpot word.

Je maakt tijdens de Gratis spins ronde en het gewone spel kans op een Bonus prijsje. Als je de Goudstaven, Geld en Chequeboekje hebt op deze volgorde.
Dan mag een keer kiezen, uit een van deze symbolen. Waar een geldprijsje achter tevoorschijn komt.


Ook is er nog een Poker Bonus ronde. Als je namelijk 3 stapeltjes pokerkaarten krijgt. Dan mag je een miljonair uitkiezen waarvan jij denkt dat deze gaat winnen.
Na het pokerspel, waarbij een voor een de spelers worden uitgeschakeld, krijg je een bonusprijsje. Mocht jou gekozen caracter hebben gewonnen, dan is deze prijs uiteraard meer.
Je zie op sommige karakters van de Tycoons Slot Speelkast aan de rechter onderkant, de letters FS staan. Dit heeft een betekenis..Deze figuren zijn namelijk ook de Scatters, en bij 3 of meer van deze symbolen in een rechte lijn. Start de Gratis spins ronde waarvan je er 3 of meer krijgt.
Tijdens de Gratis spins ronde veranderd of rol 2, 3 of 4 in een Stacked wild. Alle winsten die gewonnen worden uit de Gratis spins ronde, worden bij de Tycoons Slot verdubbeld met 2x.
Alles even kort samengevat, is de Tycoons Slot echt een gokkast waarop je prachtige prijzen kunt winnen van enorme hoogtes!
 

Yukon Gold Casino