UFC Online Speelautomaat

SlotJoint

Ellis

Well-Known Member
May 27, 2008
13,180
7,230
113
Netherlands
Maak je klaar voor een spannend gevecht, in de UFC Ultimate Fighting Championship Gokkast bij Unibet.Be

En zodra je dit spel opstart weet je wat ik bedoel, want dit is een spel voor de echte vechtsport liefhebbers onder ons!
Je mag zelfs een van je favoriete tegenstanders uitkiezen, welke de joker zal zijn tijdens het spelen. Dit maakt deze Gokkast natuurlijk al super uniek!
Verder telt de UFC Slot 5 kolommen en 20 betaallijnen, en word er ruige rock muziek afgespeeld tijdens het spelen. Aan de onderkant vind je een aantal buttons om je spel aan te passen
zoals het aantal lijnen,inzet per lijn, munthoogte en autoplay voor het vanzelf spelen van de Gokkast.Dit spel staat natuurlijk helemaal in het teken van de grote K1 gevechten, en de afbeeldingen vind ik dan ook echt heel mooi gemaakt. Bij de UFC Ultimate Fighting Championship
zien we de volgende symbolen voorbij komen: bokshandschoenen (Bonus), Boksriem (Bonus), Logo UFC, Presentator, Meisje in Blauwe Bikini, Meisje in Rode Bikini, Boksbal, Boks ring,
A, K, Q en de J. Zoals ik net al zei mag je je eigen vechter uitkiezen, welke een Wilde vormt tijdens het spelen.

Dit symbool vervangt alle standaard symbolen, dus niet de bonussymbolen of de scatters. Er is nog wat anders aan de hand met dit symbool, want tijdens het spelen kan er ook een gouden symbool verschijnen.
Weet je deze op de middelste kolom te krijgen, dan veranderen er meerdere symbolen in een Wilde. Wat natuurlijk kan zorgen voor ongekende hoge winsten.
Verder zijn er ook nog twee bonus rondes te verdienen namelijk de:

Fight Night Bonus: deze bonusronde start wanneer je 3 Boks riemen Bonussymbolen, tijdens het spelen krijgt. Coach jouw gekozen vechter in het gevecht met diverse vechthoudingen en trappen.
Hoe beter de trappen zijn, des te hoger zal jouw gewonnen bonus bedrag zijn.

Training Bonus: deze Bonus ronde gaat van start wanneer je 3 keer het symbool met de bokshandschoenen op je scherm krijgt. Je mag dan het gevecht aangaan door middel van het kiezen
van kaartjes, waarachter tegenstanders zitten. Hoe beter jij over kracht beschikt des te meer gratis spins ontvang je.

Ik vind de bovenstaande bonus rondes echt spectaculair! En aangezien ik echt een fan ben van bonus rondes en gratis spins, is dit echt een Gokkast welke ik zeker zeker vaker zal gaan spelen.
Bij Unibet kun je de UFC Ultimate Fighting Championship Gokkast spelen voor echt geld. Maar als je hem gewoon eens zou willen proberen, dan kan dat natuurlijk ook in de fun play.

Ik ben benieuwd naar de bevindingen, van de andere Unibet.Be spelers.
 
  • Like
Reactions: Mike and Marina

Mike

Administrator
Staff member
May 5, 2008
9,985
5,008
113
37
Weer een leuke speelkast van unibet.
Allemaal veel speel plezier.
 
  • Like
Reactions: Ellis

Yukon Gold Casino