Video: Fatima loopt tegen azen op

Discussion in 'Online Poker Spelen' started by Mike, Feb 26, 2011.

Betsafe
 1. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  Fatima Moreira de Melo is ongelukkig uitgeschakeld op de European Poker Tour in Kopenhagen. De Rotterdamse liep uiteindelijk tegen een tegenstander met een paar azen aan. Voor de camera's van PokerStars vertelt de Rotterdamse over haar uitschakeling en legt pokeraar Paul Berende uit waarom de EPT Kopenhagen een van de sterkst bezette Europese toernooien is.

  De pokerdiva vertelde nog dat ze zo rustig aan het spelen was, maar op een gegeven moment dacht ze dat een tegenstander een 'move' maakte, waarop zij agressie toonde met haar paartje vrouwen. Vaak een goede move, maar deze keer had de tegenstander de beste hand in poker. Moreira de Melo maakt geen kans meer op de hoofdprijs van 496.271 euro.

  De fatale hand: (reportage van de PokerStarsblog)
  Na een raise en een call volgde er een driebet naar 5.000 chips en vanuit de grote blind maakte Fatima een vierbet naar 14.100 chips. De initial raiser en de caller gooiden nog af maar de driebetter zette de Nederlandse all-in. Fatima maakte de call met Q♠-Q♣ maar ze liep ongelukkig tegen een paar rode azen aan.
  Het board kwam nog met 6♣-K♥-6♦-3♦-8♥ maar dat was niet genoeg om Fatima's stack te laten verdubbelen naar 70.000 chips.
   
 2. Mike

  Mike Administrator Staff Member

  :)
   
  Last edited: Jan 26, 2015

Captain Cooks