Wicked Circus Speelautomaat

SlotJoint

Mike

Moderator
Staff member
May 5, 2008
10,840
5,173
38
Wicked Circus Online Slot van Yggdrasil is een zeer interessant spel om te spelen en bied genoeg mogelijkheden om jouw een top avond te bezorgen.

Je maakt namelijk kans op Mystery winsten en je daarbij ook de Jokerizer Mode! Het is eigenlijk een oud vertrouwde Gokkast maar dan in een heel nieuw jasje compleet met clubmeter.
Allereerst zal ik een stukje vertellen over de basis en daarna de bijzondere eigenschappen van het spel.Wicked Circus welke makkelijk te bedienen is bied 5 kolommen, 10 winlijnen en aan de onderkant diverse buttons. Met de coin value kun je je inzet verhogen en weer verlagen, en met de max bet
maximaal spelen. Andere knoppen zijn Autoplay, Play, Kruisje, I en Luidspreker. Het starten van het spel gaan aan de hand van de allergrootste knop in het midden waarbij het verstandig is
dat je eerste de hoogte van de inzet bekijkt voordat je hier op drukt. Winnende combinaties tellen van links naar rechts en andersom waarbij meerdere winsten kunnen vallen.

Symbolen Wicked Circus

Rode Ster, Rode 7, Bel, druiven, Joker, Citroenen, Kersen, Joker zijn de voorkomende plaatjes die allemaal stacked voorkomen en dus een gehele kolom kunnen bedekken.
De Jokers zijn geen vervangers maar zorgen voor een mystery winst wanneer je er drie te pakken hebt. Deze kan liggen tussen de 400 tot 6000 punten.

Jokerizer Mode

Je hebt bij de Wicked Circus Slot na winst de Jokerizer modes waarbij je een soort clubmeter hebt waarop punten komen te staan. Iedere spin die je nu gaat maken kost je 20 punten maar je kunt
er ook voor kiezen deze te innen. Wanneer je het voor elkaar weet te krijgen twee of meerdere jokers in het spel te krijgen dan ontvang je een mystery winst welke kan oplopen tot aan 6000 muntjes!Hold Functie

Wanneer je twee of meerdere jokers hebt, betekend dit ook dat je in aanmerking kunt komen voor de Hold functie. Maar let op dit kost je geen 20 punten maar wel 60 punten.
Zodra je meer dan 60 punten hebt plus twee of meerdere jokers dan kun je deze activeren. Onderaan in het scherm vind je het aantal Holds die je nog hebt. Je ontvangt steeds een mystery winst
waarbij je natuurlijk kans maakt op extra jokerizers waarbij je winst hoger zal gaan worden. Wil je niet meer in deze functie spelen, in dan de winst om helemaal te stoppen of druk op hold.

Houd je van de oud vertrouwde speelkasten dan is de Wicked Circus Online Slot zeker een aanrader om een te spelen. Je zult vele kenmerken zien die je doen denken aan de Gokkast.
Bij Unibet Belgie is de Wicked Circus Online Videoslot te spelen voor echt geld.
 
  • Like
Reactions: Ellis and Marina

Uptown Aces Casino