Wish Upon a Jackpot Speelautomaat Online

SlotJoint

Ellis

Well-Known Member
May 27, 2008
13,180
7,230
113
Netherlands
Stap in de magische wereld van de Wish Upon a Jackpot Slot waar de elfjes en andere fantasie figuren je al staan op te wachten.

Allereerst wil ik echt even complimenten geven over de spel lay-out die zo leuk is gecreëerd. De startbutton is bijvoorbeeld gemaakt in de vorm van een appel en Paytable als pompoen.
De software leverancier Blueprint Gaming is verantwoordelijk voor dit kleine meesterwerkje waar van alles te beleven is en werkelijk boordevol bonus spellen zit.

De basis bestaat uit 5 kolommen en 20 betaallijnen die niet veranderd kunnen worden. De winnende combinaties tellen van links naar rechts en niet andersom. Onderaan het spel zie je een aantal knoppen
die gebruikt kunnen worden zoals Autoplay, Spin en Total Bet waarbij je de inzet kan verhogen. Wish Upon a Jackpot Slot is uitermate geschikt voor iedere soort speler, of deze nou hoog of laag inzet.Wish Upon a Jackpot Symbolen

Kikker (wild), Wish Upon a Jackpot Logo ( Super Stacked), Harp, Schoentje, Kasteel, 10, J, Q, K, A, Boek (scatter).

Fairy Tale Bonus
 • De Fairy Tale Bonus gaat van start wanneer je drie keer het boek krijgt welke de scatter is in dit spel. Je maakt daarbij kans op een van de drie kleine bonus rondes:
 • 3 Little Piggs Free Spins: Je ontvangt gratis spins waarbij de 3 biggetjes steeds verschillende wild posities uitkiezen. Pas op voor de grote boze wolf!
 • Rapunzel Free Spins: Tijdens deze spins ronde klimt de prins omhoog in de toren naar steeds hogere multipliers! Is Rapunzel gered dan eindigt dit bonus spel.
 • Jack and the Beanstalk: Weet het helemaal te maken tot de Golden Goose waar je mega winsten te wachten staan. Klim omhoog in de bonus staak en win verdubbelaars en
  geld bedragen door de juiste bonen te kiezen.
 • Deal Maker Bonus: Repelsteeltje wil een deal met je sluiten en bied je een bepaald bedrag aan. Take it or Leave it.


Godmother Spin

Tijdens het spelen op deze Slot bij bijvoorbeeld Unibet Belgie kan het zomaar gebeuren dat de Godmother Spin geactiveerd word waarbij moeder de fee tevoorschijn komt en
waar je een van de drie magische bollen mag uitkiezen. Je maakt hierbij kans op de 1 respin met onderstaande eigenschappen plus bovenstaande bonus ronde:
 • Pinocchio Wilds: Pinocchio zal tijdens een respin naar beneden komen en zorgen voor meerdere wildsymbolen.
 • Wild Reels: Win een respin met meerdere stacked wilds
 • Russ in Wilds: De gelaarsde kat zal een of meerdere symbolen wild maken
 • Fairy Win Spin: De Fee zal verschillende symbolen veranderen in Wish Upon a Jackpot Plaatjes.
 
 • Like
Reactions: Mike

Yukon Gold Casino